Kast anker og traktér den lækkersultne pirat, den lille sørøvermave eller den brødflove landkrabbe.

BRUNCH ALLE DAGE FRA KL. 10-12
Brunch inkl. kaffe/the og juice………………………………………………175,-
Brød, smør, yoghurt med granola, ost fra Arla Unika, hjemmelavet marmelade, røget skinke, røræg,
krydret brunchpølse og tomatsauce

TILVALG
Frisk frugt…..15,-
Pandekager med sirup og bær…..20,-
Laks med sprøde grøntsager…..40,-
Thaisalat med blæksprutte…..25,-

MENU

SIGNATURBURGER………………………………………135,-
Hakkebøf af kød fra naturokse smagt til med tangsalt.
Serveres med tangdressing, tomatrelish, Monterey Jack ost, syltede drueagurker, økologiske rødløg og hjertesalat i en sesambolle fra Andersen Bakery

Tilkøb fritter med dip +25,-

VEGETARBURGER……………………………………….125,-
Bøf af sorte bønner, kikærter, brune ris og valnødder smagt til med tangsalt.
Serveres med tangdressing, tomatrelish, Monterey Jack ost, syltede drueagurker, økologiske rødløg og hjertesalat i en sesambolle fra Andersen Bakery
Tilkøb fritter med dip +25,-

PANDESTEGTE FISKEFRIKADELLER……………… 90,-
Pandestegte fiskefrikadeller serveret med remoulade, hjemmebagt økologisk rugbrød, citronbåde, kålsalat og salturt

FISH’N’CHIPS …………………………………………….158,-
Ølpaneret torsk serveret med fritter, maltmayo, økologisk ærtepure og citronbåde, lille tangsalat og ærteskud

HASSELBACK BUTTERNUT SQUASH……………… 90,-
Hasselback butternut squash serveret med krydret olie, sprød krydderurtesalat, gedefeta og ristede kerner

OKSETATAR………………………………………………..110,-
Oksetatar med radiser, sprød.kartoffelcrumble, ponzu, karsesalat, økologiske springløg, bladselleri, chili og sprød tang serveret med hjemmebagt økologisk rugbrød

THAISALAT………………………………………………… 98,-
Marineret blæksprutte serveret med sesammarineret tang, hjertesalat, forårsløg, radiser, bladselleri, grønne bønner, ponzu, chili og ristet sesam

SILDEANRETNING……………………………………….145,-
Christiansøpigens marinerede karry- og kryddersild serveret med økologiske kapers, rødløg, et halvt æg, samt hjemmebagt økologisk rugbrød med fedt og smør

KOLDRØGET LAKS………………………………………155,-
Koldrøget laks serveret med dildsyltede agurker, cream cheese, karsesalat, rugbrødscrumble, radiser og dildolie

BØRNEMENU

BØRNEMENU BØRNEBURGER…………………………………….. 95,-
Hakkebøf af kød fra naturokse krydret med tangsalt.
Serveres med økologisk hjertesalat, frisk agurk, ost og ketchup i en sesambolle fra Andersen Bakery med fritter og dip

VEGETAR BØRNEBURGER………………………. 85,-
Bøf af sorte bønner, kikærter, brune ris og valnødder smagt til med tangsalt, økologisk hjertesalat, frisk agurk, ost og ketchup i en sesambolle fra Andersen Bakery serveret med fritter og dip

PANDESTEGTE FISKEFRIKADELLER……….. 60,-
Pandestegte fiskefrikadeller serveret med remoulade, hjemmebagt økologisk rugbrød, citronbåde, grønne snacks og salturt og fritter

FISH’N’CHIPS……………………………………….. 95,-
Ølpaneret torsk serveret med maltmayo, økologisk ærtepure og citronbåde, øko fritter og ærteskud

SIDES & DIPS

SIDES
Øko fritter m. valgfri dip, stor // 40,-
Øko fritter m. valgfri dip, lille // 25,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette// 25,-
Brødkurv // 25,-

DIPS
Mayo, remoulade, chilimayo, aioli, pesto, gomadressing eller ketchup // 10,-,/stk

DRINKS

KOLDE DRIKKE

KOLDE DRIKKE
Sodavand 25,-
(Coca Cola / Cola Zero / Tuborg Squash)
Bornholms Mosteri 35,-
(Rabarber / Hyldeblomst / Æble)
Vand 20,-
Vand med brus med eller uden citrus 25,-

ØL
Carlsberg Pilsner 0,4L 55,-
Tuborg Classic 0,4L 55,-
Tang’s Choice 0,4L 55-65,-

VIN
Rød, hvid eller rosé 55,-/glas

BAGVÆRK & SØDE SAGER

Croissant 20,-

Bolle med ost, smør og syltetøj 30,-
Lun græskarbolle serveret med gouda, syltetøj og smør

Årstidens dessert 60,-

Kager 35,-
Se udvalg i kagemontre og på tavlen ved kassen

VARME DRIKKE

Sort kaffe 30,-
Stempelkaffe 30,-
Espresso /dobbelt espresso 25,- / 30,-
Cappuccino 35,-
Latte 35,-
Cortado 35,-
(Alle kaffedrikke laves med sødmælk – sig til, hvis du vil have minimælk)

Øko varm kakao med flødeskum 35,-
Varm hyldeblomst 38,-
Te 30,-

VIN

VIN

Bobler  Glas/Flaske
Cava Brut Reserva, Segura Viudas 60,-/285,-

Hvid
Heraclio Macabeo Sauvignon Blanc, øko 55,-/225,-
Pére et Fils, Sauvignon Blanc, Languedoc 300,-

Rød
Estancia del Silencio Monastrell, Spanien, øko 55,-/225,-
Carlos Serres, Tempranillo, Rioja Spanien 300,-

Rosé
Pont Neuf Prestige, Languedoc, Frankrig 55,-/ 225,-

I tråd med Den Blå Planets rolle som naturambassadør er fisken, der serveres i TANG, fanget ansvarligt i ordninger som FSK, Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, i bæredygtigt havbrug, hvor der ikke bruges GMO og antibiotika, eller i tejner, en fangstmetode, der er skånsom for havmiljøet.

ALLERGENER – information om indhold af allergeneingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.