BØRNEMENU

Kun for børn

OCEANET 90,-

Vores signaturmenu til børn – Oceanet – fodrer ikke kun maven men også fantasien

Det varme –pankofriterede kyllingestykker, fiskedeller med remoulade, serveret med fritter
Det kolde – ‘urtepotte’ med mini grøntsager, rugbrødsjord og hummus, sandkage-skaller, frugt perler gemt i muslingeskaller

BØRNEBURGER 60,-
Brioche med saftig bøf, tomat, agurk, salat, ketchup og mayonnaise. Serveret som byg-selv med håndskårne fritter

VEGETAR BØRNEBURGER 60,-
Hjemmelavet ‘vegetarbøf’, tomat, agurk, salat, ketchup og mayonnaise. Serveret som byg-selv med håndskårne fritter

FISH & CHIPS 65,-
Fritteret fisk og håndskårne fritter, remoulade og grøntsagsstave

GRILLET TOAST MED SKINKE OG OST 45,-
Serveret med grøntsagsstave

FISKEDELLER 60,-
Hjemmelavede fiskedeller med grønsagsstave,
remoulade og rugbrød

HÅNDSKÅRNE FRITTER, BØRNESTØRRELSE 20,-

MENU

BURGER 120,-
Brioche med saftig bøf, smeltet cheddar, sprød salat, tomat, løg,
ketchup og mayonnaise. Serveret med pickles, håndskårne fritter,
salturt og stærk tomatrelish ‘on the side’

VEGANSK BURGER 120,-
Ristet spinat og matcha bolle med hjemmelavet grøntsagsbøf, sprød salat, tomat, løg, ketchup og vegansk mayonnaise. Serveret med pickles, håndskårne fritter, salturt og stærk tomatrelish ‘on the side’

FISH & CHIPS 125,-
Friteret fisk og håndskårne fritter med tang- og vineddikestøv,
fransk selleriremoulade og salturt

SMØRREBRØD
2 STYKKER 115,-
• Hønsesalat med syltede svampe, fennikel og sprødt kyllingeskin
• Karrysild med æble, syltede skalotteløg, Tangs tangsalat og dild
Med årstidens dessert + 40,-

MUSLINGER ’ON THE ROCKS’ 110,-
Salat af røgede muslinger, chorizo, grillede peberfrugt, hvidløg og urter
Ceviche af danske kammuslinger, havtorn, æblekaviar.
Serveret ‘on the rocks’ med et udvalg af marineret og lokal tang, tangskum samt brød og smør.

FISKEDELLER 95,-
Klassiske hjemmelavede fiskedeller af laks, med remoulade, salat samt Tangs egen tangsalat. Serveret med rugbrød eller håndskårne fritter.

ÅRSTIDENS RET
En hyldest til årstiden, der skifter fra sæson til sæson
Find årstidens ret og pris på skiltet ved kassen

CÆSARSALAT 85,-
Hjertesalat og kål vendt med cæsardressing, revet parmesan, syltede skalotteløg, sprøde kapers og hvidløgscroutoner
• Med grillet kylling +40,-
• Med håndpillede rejer +40,-

FRITTER & DIPS

Håndskårne fritter med dip og salturt
Lille 30,- / Stor 45,-

Ekstra dip: Remoulade/ketchup/mayonnaise/stærk tomatrelish
5,-/stk.

SØDE SAGER

Croissant 20,-

Bolle med ost, smør og syltetøj 30,-
Lun græskarbolle serveret med gouda, syltetøj og smør

Årstidens dessert 60,-

Kager 35,-
Se udvalg i kagemontre og på tavlen ved kassen

DRIKKEVARER

VARME DRIKKE
Sort kaffe 30,
Stempelkaffe 30,-
Espresso / dobbelt espresso 25,- /30,-
Cappuccino 35,-
Caffe Latte 35,-
Cortado 35,-
Økologisk varm kakao med flødeskum 35,-
Varm hyldeblomst 38,-
Te 30,-
(Earl Grey / Hvid te m. Fersken / Hvid te m. Honning & Citron / Grøn te m. Ingefær & Appelsin eller Mynte)

KOLDE DRIKKE
Sodavand 32,-
(Coca Cola / Cola Zero / Tuborg Squash)
Bornholms Mosteri 35,-
(Rabarber / Hyldeblomst / Æble)
WISH økologisk craft soda, 25 cl 38,-
(Ingefær/Æble/Hindbær/ Hyldeblomst)
Level økologisk lemonade, 25 cl 30,-
(Grapefrugt / Sicilian lemon)
Mathilde kakaomælk, 20 cl 20,-
Vand 20,-
Vand med brus med eller uden citrus 25,-

ØL
Carlsberg Pilsner 0,4L 55,-
Tuborg Classic 0,4L 55,-
Tang’s Choice 0,4L 55-65,-

VIN

Bobler  Glas/Flaske
Cava Brut Reserva, Segura Viudas 60,-/285,-

Hvid
Heraclio Macabeo Sauvignon Blanc, øko 55,-/225,-
Pére et Fils, Sauvignon Blanc, Languedoc 300,-

Rød
Estancia del Silencio Monastrell, Spanien, øko 55,-/225,-
Carlos Serres, Tempranillo, Rioja Spanien 300,-

Rosé
Pont Neuf Prestige, Languedoc, Frankrig 55,-/ 225,-

I tråd med Den Blå Planets rolle som naturambassadør er fisken, der serveres i TANG, fanget ansvarligt i ordninger som FSK, Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, i bæredygtigt havbrug, hvor der ikke bruges GMO og antibiotika, eller i tejner, en fangstmetode, der er skånsom for havmiljøet.

ALLERGENER – information om indhold af allergeneingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.