Privatlivspolitik

GDPR – PERSONDATAFORORDNINGEN IKRAFTTRÆDELSE 25.05.18

OVERSIGT

  • Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  • Hvad bruger vi dine oplysninger til
  • Hvad danner grundlag for vores behandling af oplysninger om dig
  • Hvem deler vi vores oplysninger med
  • Hvornår overfører vi personoplysninger til lande beliggende uden for EU
  • Hvor længe bevare vi oplysninger om dig
  • Hvilke rettigheder har du og hvor kan du klage
  • Cookies

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Tang by Madkastellet ApS
Slagtehusgade 11, 2
CVR.nr. 3358 4407
Persondata@madkastellet.dk

Dataansvarlig:
Økonomichef Martine Madsen
martine@madkastellet.dk

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
Levering af aftalte ydelser/vare/services.

Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser til lige netop dine personlige behov og ønsker.

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester.

I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.

Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:
Behandlingen er nødvendige for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt.

Behandlingen er nødvendig for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler Madkastellet, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED

Vi deler oplysninger om dig med:
Vores leverandører af IT-services (databehandlere)
Eksterne revisorer.

HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EEA

Madkastellet benytter databehandlere placeret i USA herunder bl.a. Salesforce, Dropbox og Mailchimps. Overførslen sker under Privacy – Shield aftalen og i henhold til Persondataforordningens artikel 45. Du kan læse mere om Privacy – Shield ved at følge dette link:
https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

HVOR LÆNGE OPBEVARE VI DINE OPLYSNINGER

Som modtager af nyhedsbreve: Hvis du framelder dig nyhedsbrevet bliver din oplysninger herefter blive slettet fuldstændig. Som kunde, der har købt en vare eller ydelse gemmes dine oplysninger i 6 år som følge af Bogføringsloven.

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU

Som kunde hos Madkastellet har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:

  1. Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger
  2. Sletning efter anmodning (se nedenfor).
  3. Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til Madkastellet i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format.
  4. Mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.

Tilbagetrækning kan ske her: persondata@madkastellet.dk

  1. Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.
  2. Som kunde hos Madkastellet har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage.
  3. Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos Madkastellet slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende.
  4. Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),
  5. Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller
  6. Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt
  7. Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.
  8. Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener at Madkastellet behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for, at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

COOKIES

Cookies
Foodspace.nu bruger udelukkende cookies til at indsamle statistik over brugen af sitet.

Hvad er en cookie
En cookie er en lille datafil, som gemmes på den besøgendes computer for at kunne genkende computeren. En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på den besøgendes computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Så længe opbevares cookies
Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.
Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

Sådan undgår og sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies.
Sådan sletter eller blokerer du cookies på http://minecookies.org.

Vi beskytter persondata
Hvis du deler personlige informationer med Madkastellet Aps, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer vi dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.
Personoplysninger bruges bl.a. til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Dette kunne f.eks. være ønsket om at blive ringet op på et bestemt telefonnummer eller tilmelde sig en event.

Det er kun relevante nøglepersoner hos Madkastellet ApS, der har adgang til disse data.
Vi gemmer ikke personlige data, uden at du har givet samtykke.
Personlige informationer, der er blev delt med Madkastellet ApS, deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.
Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Statistik
Foodspace.nu anvender analyseværktøjer fra Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes interaktion med sitet.
Google bruger cookies for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket er personhenførbare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på persondata@madkastellet.dkHVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Tang  by Madkastellet ApS
Langelinie 10, 2100 København Ø
CVR.nr. 33584407
Persondata@madkastellet.dk

Dataansvarlig:
Økonomichef Martine Madsen
martine@madkastellet.dk